Punctele de loialitate sunt oferite bonus clientilor la fiecare produs achizitionat, ca modalitate de recompensare a fidelitatii lor. Puctele de loialitate sunt oferite conturilor "CLIENT", nu si conturilor "VIZITATOR" (comanda fara cont).
Fiecare produs beneficiaza de un anumit numar de puncte de loialitate, care se vor cumula si adauga in contul dvs. de client la fiecare comanda efectuata in magazin.
Puteti vizualiza in contul dvs. disponibilitate punctelor si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata in magazin.

Punctele de loialitate se pot converti si utiliza pe perioada de un an de la validarea lor in sistem.  Validarea, obtinerea  punctelor se face in momentul ridicarii coletului de catre dumneavoastra. Puteti genera si utliza cuponul de redecure pin termen de un an de la validarea punctelor. (primirea coletului de catre dumneavoastra).  Data validarii punctelor de loialitate este specificata in tabel in dreptul fiecarei comenzi. Puteti utiliza punctele de pe o perioda de maxim 1 an.

Dupa aceasta perioada de un an, cuponul generat expira ca termen de valabilitate si nu poate fi utilizat. Data valabilitatii cuponului este specificata in tabel.

Punctele de loialitate nu pot fi convertite de operatorii nostri si nici nu pot fi aplicate dupa finalizarea comenzii.

Utilizarea punctelor de loialitate

1. Autentificare in cont:

2. Accesati in meniu butonul "Punctele mele de loialitate"

3. Verificati disponibilitatea punctelor. Punctele disponibile se pot converti in cupoane de reducere apasand butonul: " Transforma punctele mele intr-un cupon de xx lei" . Punctele disponibile pot fi convertite partial sau in totalitate. Data validarii punctelor conform ridicarii comenzilor este specificata in tabel.

4. Dupa realizarea conversiei veti avea disponibil codul cuponului generat. Valabilitatea cuponului este specificata in tabelul "Cupoanele mele din puncte de loialitate". Valabilitatea este 1 an de zile de la validarea primelor puncte din cuponul respectiv.  Puteti utiliza punctele de pe o perioda de maxim 1 an.

5. Utilizati acel cupon cand efectuati urmatoarea comanda introducandu-l in campul "Cupoane":

Informatii pentru utilizarea punctelor de loialitate

 - Comanda minima pentru a putea utiliza punctele de loialitate este de 50 lei.

 - Transformarea punctelor de loialitate in Cupon de reduceri nu este reversibila.

 - Punctele pot fi cumulate in urma efectuarii mai multor comenzi.

 - Punctele sunt validate ca fiind disponibile in momentul in care coletul a fost ridicat de dumneavoastra si primim confirmarea de livrare a coletului la client. In cazul in care comanda este anulata sau coletul returnat, punctele de loialitate se anuleaza.

 - Punctele nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul.

- Punctele nu pot fi preschimbate in bani.

Pentru informatii suplimentare sau nelamuriri va stam la dispozitie.


Viziteaza magazinul Triodeluxe.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. >
</a>

<a href= Sigla ANPC A. N. P. C.  Sigla Comisiei Europene Solutionarea on-line a litigiilor