Protejarea informaţiei - Reguli de confidenţialitate

Triodeluxe Cosmetics S.R.L. cu sediul in Oradea, str. Bradului 31, inregistrata la Registrul Comertului sub J05/948/2013, avand CUI 31762414, inregistrata ca operator in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu notificarea nr. 4575.

sau

Chis Adrian Triodeluxe I.I. cu sediul in Calea Aradului 39, inregistrata la Registrul Comertului sub F05/1761/2010, avand CUI 27275038, inregistrata ca operator in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu notificarea nr. 4389.


Noi respectam intimitatea si confidentialitatea datelor clientilor nostri. Informatiile din formularul de comanda (nume, adresa, numar de telefon etc.) sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor comandate. Nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail catre terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim si nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul site-ului.

 

 

Chis Adrian Triodeluxe I.I. isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.


Viziteaza magazinul Triodeluxe.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping. >
</a>

<a href= Sigla ANPC A. N. P. C.  Sigla Comisiei Europene Solutionarea on-line a litigiilor